Vores elever forlader skolen med de bedste forudsætninger for størst mulig indflydelse på eget liv.

Den faglige profil

Vi arbejder med IT og kommunikation hver dag som en integreret del af undervisningen i alle fag og i alt kommunikation  mellem skole, elev og hjem.

Skoledagen

På Strandparkskolen følger vi elevernes individuelle udvikling og udfordrer deres faglighed. Hver dag.

Se mere om undervisningen herover.

Featureuge

I uge 10 var skolen forvandlet til rummet. Der blevet bl.a. lavet ufoer, rumraketter og -maskiner, månesten og månemænd.

Årets julefest den 7. december 2016.

Der var Luciaoptog, dansen om juletræet og inden der blev julehygget i kasserne kom julemanden forbi med godteposer til alle børnene.

Lørdag den 17. september havde vi Høstfest. Der var mange forskellige boder, hvor der var mulighed for bl.a. at lave sin egen æblemost, kaste med ærteposer, skyde med vand og fiske æbler.